Novi splošni pogoji poslovanja za Digitalne bančne poti


Spoštovani uporabniki spletne banke,

obveščamo vas, da so s 15. 11. 2018 stopili v veljavo novi splošni pogoji poslovanja za uporabnike Digitalnih bančnih poti (DBP) za fizične osebe. Novi splošni pogoji poslovanja so nadomestili naslednje splošne pogoje poslovanja, ki so z omenjenim datumom prenehali veljati: 

  • Splošni pogoji poslovanja za uporabo Mobilne banke mSberbank SI za fizične osebe
  • Splošni pogoji poslovanja za uporabo Spletne banke eSberbank SI za fizične osebe

Trenutno veljavni in novi splošni pogoji, ki so stopili v veljavo 15. 11. 2018, so vam na voljo na tej povezavi.

 

Obvestilo o trenutnem nedelovanju funkcionalnosti »Trajniki«


Spoštovani uporabniki spletne banke,

obveščamo vas, da naročanje, urejanje in ukinjanje trajnikov preko spletne banke trenutno ne deluje. Zadevo že urejamo in težava bo odpravljena v najkrajšem času.

V primeru, da želite v vmesnem času urediti kaj od naštetega, vas vabimo, da obiščete našo najbližjo poslovalnico.

Hvala za razumevanje!

POZOR! Opozorilo glede spletnih prevar


Obveščamo vas, da sta v porastu prevari kraja identitete in tako imenovana CEO prevara (Direktorska goljufija), s katerima vas lahko znatno oškodujejo. Preberite več.

Samo 0,99 EUR za nakazilo na Hrvaško


Obveščamo vas, da od 1. 7. 2018 dalje za nakazila, izvršena prek spletne ali mobilne banke v HRK valuti na račune, odprte na Hrvaškem, odštejete zgolj 0,99 EUR.

Prijazen pozdrav,

Sberbank banka d. d.

Dopolnjeni splošni pogoji za fizične in pravne osebe


Obveščamo vas, da smo skladno z uveljavitvijo Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov, ki je z dnem 25. 5. 2018 začela veljati v vseh državah članicah EU, dopolnili splošne pogoje za fizične in pravne osebe.

Dopolnjeni splošni pogoji stopijo v veljavo z dnem veljavnosti Uredbe, t.j. 25. 5. 2018 in so vam na voljo na povezavi ter v vseh poslovalnicah banke.

Več o varstvu osebnih podatkov v Sberbank d.d. vam je na voljo na povezavi varstvo osebnih podatkov.

V veljavi je enotna tarifa D'paket za uporabo spletne in mobilne banke


Spoštovani uporabniki spletne banke,

obveščamo vas, da se je s 1.3.2018 zaključilo obdobje brezplačne uporabe prenovljene spletne banke. Od omenjenega datuma je začel veljati D' paket, ki vam za 0,50 evrov mesečno nudi uporabo spletne in/ali mobilne banke.

Spletno in/ali mobilno banko lahko uporabljate brezplačno, če ste imetnik enega od računov, pri katerih uporaba spletne oz. mobilne banke ni plačljiva (študentski, upokojenski, Ide@l kartični, eObresti in določeni paketni računi). Več o tarifi pri posameznih računih si preberite na spletni strani D' paket tarife.

V primeru težav pri prijavi v spletno banko eSberbank SI


Če imate težave pri prijavi v spletno banko, svetujemo, da preverite nastavitve vašega brskalnika in računalnika. V brskalniku morajo biti za spletno banko oziroma naslov https://e.sberbank.si omogočeni piškotki in odpiranje pojavnih ("pop-up") oken, spletna banka pa dodana med zaupanja vredna spletna mesta. Preverite tudi, da je vaš protivirusni program posodobljen, v spletnem ščitu protivirusnega programa (Web Shield) pa naslov spletne banke https://e.sberbank.si dodan med zaupanja vredna spletna mesta. 

Kako ustrezno nastaviti vaš brskalnik, si preberite na spodnjih povezavah:
Za uporabnike spletnega brskalnika Google Chrome
Za uporabnike spletnega brskalnika Internet Explorer
Za uporabnike spletnega brskalnika Mozilla Firefox

    Pozabljeno geslo

    Prijava kvalificiranega digitalnega potrdila

    Info