Nedostopnost spletne in mobilne banke danes, 16. 7. 2018, med 21. in 22. uro


Spoštovani uporabniki spletne in mobilne banke,

obveščamo vas, da danes, 16. 7. 2018, spletna in mobilna banka zaradi nujnih vzdrževalnih del ne bosta dostopni med 21. in 22. uro.

Hvala za razumevanje!

POZOR! Opozorilo glede spletnih prevar


Obveščamo vas, da sta v porastu prevari kraja identitete in tako imenovana ?CEO prevara? (Direktorska goljufija), s katerima vas lahko znatno oškodujejo. Preberite več.

Samo 0,99 EUR za nakazilo na Hrvaško


Obveščamo vas, da od 1. 7. 2018 dalje za nakazila, izvršena prek spletne ali mobilne banke v HRK valuti na račune, odprte na Hrvaškem, odštejete zgolj 0,99 EUR.

Prijazen pozdrav,

Sberbank banka d. d.

Dopolnjeni splošni pogoji za fizične in pravne osebe


Obveščamo vas, da smo skladno z uveljavitvijo Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov, ki je z dnem 25. 5. 2018 začela veljati v vseh državah članicah EU, dopolnili splošne pogoje za fizične in pravne osebe.

Dopolnjeni splošni pogoji stopijo v veljavo z dnem veljavnosti Uredbe, t.j. 25. 5. 2018 in so vam na voljo na povezavi ter v vseh poslovalnicah banke.

Več o varstvu osebnih podatkov v Sberbank d.d. vam je na voljo na povezavi varstvo osebnih podatkov.

V veljavi je enotna tarifa D'paket za uporabo spletne in mobilne banke


Spoštovani uporabniki spletne banke,

obveščamo vas, da se je s 1.3.2018 zaključilo obdobje brezplačne uporabe prenovljene spletne banke. Od omenjenega datuma je začel veljati D' paket, ki vam za 0,50 evrov mesečno nudi uporabo spletne in/ali mobilne banke.

Spletno in/ali mobilno banko lahko uporabljate brezplačno, če ste imetnik enega od računov, pri katerih uporaba spletne oz. mobilne banke ni plačljiva (študentski, upokojenski, Ide@l kartični, eObresti in določeni paketni računi). Več o tarifi pri posameznih računih si preberite na spletni strani D' paket tarife.

V primeru težav pri prijavi v spletno banko eSberbank SI


Če imate težave pri prijavi v spletno banko, svetujemo, da preverite nastavitve vašega brskalnika in računalnika. V brskalniku morajo biti za spletno banko oziroma naslov https://e.sberbank.si omogočeni piškotki in odpiranje pojavnih ("pop-up") oken, spletna banka pa dodana med zaupanja vredna spletna mesta. Preverite tudi, da je vaš protivirusni program posodobljen, v spletnem ščitu protivirusnega programa (Web Shield) pa naslov spletne banke https://e.sberbank.si dodan med zaupanja vredna spletna mesta. 

Kako ustrezno nastaviti vaš brskalnik, si preberite na spodnjih povezavah:
Za uporabnike spletnega brskalnika Google Chrome
Za uporabnike spletnega brskalnika Internet Explorer
Za uporabnike spletnega brskalnika Mozilla Firefox

    Pozabljeno geslo

    Prijava kvalificiranega digitalnega potrdila

    Info