V veljavo prihaja enotna tarifa D'paket za uporabo spletne in mobilne banke


Spoštovani uporabniki spletne banke,

obveščamo vas, da se s 1.3.2018 zaključi obdobje brezplačne uporabe prenovljene spletne banke. Od omenjenega datuma začne veljati D'paket, ki vam za 0,50 evrov mesečno nudi uporabo spletne in/ali mobilne banke.

V kolikor še ne uporabljate oziroma nimate aktivirane mobilne banke, vas za uporabo D'paketa do 31.5. nagradimo z brezplačno aktivacijo. Aktivacijo mobilne banke lahko naročite kar v spletni banki (''Naročila'', nato ''Mobilna banka'' in sledite navodilom).

Več o tarifi oziroma o paketnih računih, za katere tarifa ne velja, si preberite na spletni strani tarife.

Pozdravljeni v prenovljeni spletni banki eSberbank SI


Z veseljem vam predstavljamo prenovljeno spletno banko, kjer vas že čakajo vsi vaši produkti, nalogi, predloge, naročila in promet. Novo spletno banko lahko pričnete uporabljati takoj, ob prvem vstopu pa si jo morate najprej aktivirati, kar je povsem enostavno:

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali sporočilo z aktivacijsko povezavo. S klikom na njo boste aktivirali spletno banko, na vaš mobilni telefon pa ob tem prejeli enkratno vstopno geslo, s katerim boste vstopili v vaš račun, dokončali postopek ter takoj pričeli z uporabo.

Če e-poštnega sporočila z aktivacijsko povezavo niste prejeli ali pa ste ga spregledali, lahko spletno banko aktivirate tudi z vašim OTP čitalcem kartic, na enak način, kot ste vstopali v staro spletno banko. Pod prijavnim obrazcem kliknite na povezavo "Prijava z OTP čitalcem kartic", v obrazec vnesite številko vaše Maestro (ali Ide@l Mastercard) kartice ter enkratno vstopno geslo z OTP čitalca.

V primeru težav pri prijavi v spletno banko eSberbank SI


Če imate težave pri prijavi v spletno banko, svetujemo, da preverite nastavitve vašega brskalnika in računalnika. V brskalniku morajo biti za spletno banko oziroma naslov https://e.sberbank.si omogočeni piškotki in odpiranje pojavnih ("pop-up") oken, spletna banka pa dodana med zaupanja vredna spletna mesta. Preverite tudi, da je vaš protivirusni program posodobljen, v spletnem ščitu protivirusnega programa (Web Shield) pa naslov spletne banke https://e.sberbank.si dodan med zaupanja vredna spletna mesta. 

Kako ustrezno nastaviti vaš brskalnik, si preberite na spodnjih povezavah:
Za uporabnike spletnega brskalnika Google Chrome
Za uporabnike spletnega brskalnika Internet Explorer
Za uporabnike spletnega brskalnika Mozilla Firefox

    Pozabljeno geslo

    Prijava kvalificiranega digitalnega potrdila

    Info